Prekių katalogas

S1 TORK preparatas 420118 Chirurginė rankų dezinfekcija spiritu 1l

  • Kraunamos nuotraukos

    S1 TORK preparatas 420118 Chirurginė rankų dezinfekcija spiritu 1l

    16.36
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    TORK
  • „Tork Alcohol Liquid Sanitizer“ yra alkoholio pagrindu sukurta rankų dezinfekavimo priemonė, puikiai tinkanti higieninei ir chirurginei dezinfekcijai. Užtikrina aukštą apsaugos lygį aplinkoje, kurioje keliami aukšti sanitariniai reikalavimai, efektyviai pašalina mikroorganizmus ir užtikrina saugumą.

    „Tork“ alkoholio rankų dezinfekavimo priemonė – efektyvi higiena ir patogumas
    Apsaugokite save nuo mikroorganizmų naudodami „Tork“ alkoholio pagrindo skystą rankų dezinfekavimo priemonę, idealiai tinkančią higieninei ir chirurginei rankų dezinfekcijai. Šis preparatas, kurio sudėtyje yra 80 % alkoholio, užtikrina aukštą dezinfekcijos efektyvumą, nepaliekant lipnaus sluoksnio ant odos. Puikiai tinka dažnai naudoti aplinkoje, kurioje reikia ypatingo dėmesio higienai, pavyzdžiui, chirurginėse patalpose.

    Pagrindinės „Tork“ alkoholio pagrindu pagaminto rankų dezinfekavimo priemonės savybės:

    - Veiksmingumas : 80% alkoholio formulė veiksmingai kovoja su įvairiais mikroorganizmais. Jis atitinka EN1500, EN12791 ir EN14476 standartus, garantuoja aukštą efektyvumą prieš virusus ir bakterijas.
    - Saugi formulė : Dermatologiškai patikrintas preparatas yra švelnus odai ir skirtas dažnai naudoti. Nepalieka lipnios plėvelės ant rankų.
    - Higieniškas dozavimas : nepralaidus buteliukas su vienkartine pompa sumažina užteršimo ir kryžminio bakterijų perdavimo riziką, užtikrinant patogų ir saugų naudojimą.
    - Ekologiški sprendimai : butelis yra perdirbamas, o gaminio gale yra sifonai, padedantys sumažinti atliekų kiekį.
    - Lengvas papildymas : sertifikuotos papildymo sistemos leidžia greitai ir be vargo pildyti, užtruks mažiau nei 10 sekundžių.
    - Skaidrumas : saugos ir atsargumo informacija pateikiama gaminio saugos duomenų lape.

    „Tork“ alkoholio rankų dezinfekavimo priemonė yra puikus pasirinkimas tose vietose, kur reikalingas didelis dezinfekcijos efektyvumas ir patogus naudoti. Pasirinkite mūsų paruošimą, kad užtikrintumėte aukščiausio lygio higieną ir saugumą sau ir kitiems.

    TECHNINIAI DUOMENYS
    Katalogo numeris: 420118
    Kokybė: Premium
    Spalva: Bespalvis
    Kvapas: Bekvapis
    Buteliuko talpa: 1000 ml
    Dozių skaičius: 1000